Malzemeler:
1 kilo kabak
3-4 adet domates
5-6 adet yeşil biber
1 baş sarımsak
1/2 çay bardağı zeytinyağı
tuz
Yapılışı:Kabakların kabukları soyulur halka halka doğranır.Derin bir kabın içine kabuklarını soyduğumuz küp küp doğradığımız domatesler,biber ve iri iri doğranmış sarımsaklar ile tuzumuzu harmanlıyalım.Tencereye kabakların yarısını dizelim üzerine harcımızın yarısını ilave edelim,kalan kabakları ve iç harcı tekrar tencereye sırasıyla koyalım.Üzerine zeytinyağımızı ekledikten sonra kısık ateşte 20-25 dk.pişirelim.(Su eklemiyoruz kabakların ve sebzelerin suları yeterli oluyur)
3 yorum:
Elinize sağlık harika olmuş,sevgilerimle...
ellerinize saglik nefisssssss öpüldün canim...
Kırkardeşinin ellerine sağlık.Sevgili adaşım
Ben alttaki muzlu pastaya bittim:)
sevgiyle kal
mutlu haftasonları
Yorum Gönder