30 Mayıs 2008 Cuma

ÇİLEKLİ TART....VE UNUTULMAZ BİR GECE


Dün akşam yazacaktım ama fotoğraf makinemi unuttuğum için bugüne kaldı neyse sağlık olsun diyelim.Nuran Ablamızın emekli olması sebebiyle iş yerindeki kankileri tarafından düzenlenen veda gecesi için hazırladığım çilekli turtalarımı Hülya'nın ellerine teslim ettim içim pek bir rahat işime yetiştim.Ben geceye geç katıldığım için sürprizleri kaçırdım.

Organizasyon süper düşünenlerin,hazırlayanların ellerine yüreklerine sağlık diyorum.Açık büfemiz her zamanki gibi muhteşemdi:))))O kadar detaylara girilmişki masalardaki gül yaprakları ters konuldu diye Sabiha Abla'cığım tek tek yaprakları çevirmiş:((( Kıyamam hiç ......Daha sonra çalsın sazlar oynasın kızlar durumu hepimiz ortada bulduk kendimizi........


Nuran Abla'cım:Emeklilik yılların bu güzel gece gibi neşeli,mutlu sevdiklerinle birlikte su gibi akıp geçsin.Yüzündeki gülücük kalbindeki iyilik hiç bitmesin.Allah bize de böyle güzellikler görebilmeyi nasip etsin:))))))




5 yorum:

ayseyaman dedi ki...

Merhaba Dilek, tanıştığımıza çok memnun oldum, Hülya'nın sayfasından sizi hatirliyorum, yanılmıyorsam geçen seneki doğum günü pastanızla birlikte çekilmiş bir resminiz vardi.
Arkadaşlığınız her daim böyle olsun, Hülyaya yapışın onda engin bir pastacılık bilgisi var.:)
Arkadaşınıza da mutlu sağlıklı emeklilik günleri geçirmesini dilerim..
Blogunuz hayırlı olsun.
sevgilerle

Dilek Sokullu CANDAN dedi ki...

Sevgili Ayşe Hn:Sizinde belirtmiş olduğunuz gibi kurs hocamla birlikte yaşıyorum:))))Bizlere hiç küçümsenmeyecek şeyler kattı ne kadar teşekkür etsem azdır.Sizin de sıkı bir takipçinizim.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim......

Hülya dedi ki...

Ne keyifli bir geceydi di mi?Yedik,içtik ve çok eğlendik.Hele ki çilekli turtan enfesdi...Benim vedama da isterim:)

Dilek Sokullu CANDAN dedi ki...

O kadar zıplamanın ardından içim huzur doluydu sanki ruhum boşaldı:))))Turtayı beğendiğinize sevindim.O günlere daha çok var çok o zamana kadar ben daha özel şeyler yapmayı öğrenirim inşallah:)))))

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Turta nefis görünüyor, ellerine sağlık Dilek.. Ayrıca dantel örtüye de bayıldım, ben de çok severim..