18 Ocak 2008 Cuma

Sünger Bob

Bu benim ilk şeker hamurlu pasta denemem.Hülya ile birlikte hazırlayacaktık ama bazı aksilikler yüzünden ben tek başıma kaldım. Başlamadan önce acaba dedim.İşe koyulduğumda Hülya,nın bu kadar zevkle nasıl çalıştığını anladım.Pastam bittiğinde kendimi dünyanın en mutlu insanı gibi hissettim.Hemen fotoğraf çekip Hülya,ya mail attım .....Teknoloji süper:)))) Hülya,nın ağzından heyecanla; inanmıyorum ne zaman bitti ,çok güzel olmuş valla harika dediği sözleri duyunca ......değmeyin benim keyfime:))))) Neyse yeğenime hazırladığım Sünger Bob pastam beklediği ilgiyi gördü,beni çok mutlu etti . Bakalım bundan sonra neler olacak?

6 yorum:

Hülya dedi ki...

Dilek'ciğim...
Seni bu keyifli yolculuğunda kimbilir daha ne güzel pastalar bekliyor.Ben de sabırsızlıkla beklemedeyim.Aramıza hoşgeldin ve herşey gönlünce olsun...

Sevgilerimle...

Hande dedi ki...

hayırlı olsun diyorr veee kurdeleyi kesiyorum:)
bloğun ilk şeker hamurlu
pastası
ama hiç ilk gibi durmuyor Dilek hanımmm.
profesyonelce yapılmış bir pasta.
eee yetenekli insanın hali başka tabii;)
bakalım "dilek tuttum"da neler olacakkk
az sonraaa :)

Dilek Sokullu CANDAN dedi ki...

Hakikaten keyifli bir yolculuk,yardımların için sana ne kadar çok teşekkür etsem azdır.Belki bir gün ,bir yerlerde güzel şeyler yaparız?Kim bilir:))))


Hande,cik ;Benim ustam kim? Beğendiğine çok sevindim,artık sana da bir bebek pastası yaparız hani Teyzesinden:)))))

Hande dedi ki...

neden olmasın?
mevzu bahis pasta olunca 3üz bile doğururummm:))))

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun arkadaşım.allah utandırmasın.merakla tariflerini bekliyorum.en sadık takipçin olacağımdan emin olabilirsin.
mesude

Adsız dedi ki...

Canım arkadaşım daha yorumun başında anladım kim olduğunu.Bana başka kim arkadaşım diyebilir ki?
Yirmi altı yıllık en eski ve benim için çooookkk önemli birinden başka:))))Arkadaşım farklı tarifler bekliyorum sizlerden,beni yalnız bırakmayın öpüyorummmm.....