tag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post3295988613743332170..comments2023-10-19T14:48:59.850+03:00Comments on Dilek Tuttum: DOMATES TURŞUSU.Dilek Sokullu CANDANhttp://www.blogger.com/profile/10469243387522741363noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-55391574116040108592011-08-29T10:03:10.750+03:002011-08-29T10:03:10.750+03:00merhaba arkadaşlar evet bu turşu trakyaya özgüdür ...merhaba arkadaşlar evet bu turşu trakyaya özgüdür çok yapılır.Çocukluğumda rakı şişelerine doldurulurdu şimdi kavanozlara oluyor.havasının alınmasından kasıt şişe patlamaması içindir. bir müddet ağzı açık tutulur köpürmesi bitsin diye. bıçağı şişenin içine daldırıp kenarlarından içindeki hava kabarcıklarının çıkması sağlanır.ayrıca 1 kiloya 1 aspirin konur ama ilavetende her şişenin içine 1 adet daha konurAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-36321175763935969372008-10-07T10:02:00.000+03:002008-10-07T10:02:00.000+03:00dilekim bende bu tarifi arıyordum sende gördüğüm i...dilekim bende bu tarifi arıyordum sende gördüğüm iyi oldu.hemen deniycem.eline sağlık canım.<BR/>öpüyorum sevgiler...ceythttps://www.blogger.com/profile/04193345454735058503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-57826432145891607872008-10-06T11:54:00.000+03:002008-10-06T11:54:00.000+03:00ellerine sağlık canım..nefis olmuş..yazılarıma yen...ellerine sağlık canım..nefis olmuş..<BR/>yazılarıma yeni blogumdan devam edeceğim linklerinde adresimi<BR/><BR/>http://yosunbukassrecipes.blogspot.com/<BR/><BR/>değiştirirsen sevinirim..ben de ekliyorum hemen blogunu..<BR/><BR/>sevgilerimleyosunbukahttps://www.blogger.com/profile/11876818128832482046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-83917687806941219012008-10-05T14:46:00.000+03:002008-10-05T14:46:00.000+03:00Bir Trakyali olarak,teyzemler,yengemler çok yaparl...Bir Trakyali olarak,teyzemler,yengemler çok yaparlar...simdi onu hatirladim pek güzel oluyor,lezzeti harika...ellerinize saglik...<BR/><BR/>Sevgiler canimkelebeklisaniyelerhttps://www.blogger.com/profile/09406596321052234612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-91478138797543400042008-10-05T14:29:00.000+03:002008-10-05T14:29:00.000+03:00Dilek'ciğim,Ellerine sağlık canım. Ben domates tur...Dilek'ciğim,<BR/><BR/>Ellerine sağlık canım. <BR/><BR/>Ben domates turşusu olduğunu şimdi öğrendim. Bayramda babamlar da yedim. Babam acıyı çok seviyor. Bir tanıdığımız çok güzel yapmış.Bizimkilere göndermiş. Bayağı acıydı. Ama tadı çok güzeldi.<BR/><BR/>Sevgiler...Zerrin Pasta Evihttps://www.blogger.com/profile/09835785050054241152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-74818141690212170532008-10-05T00:35:00.000+03:002008-10-05T00:35:00.000+03:00ellerine saglik canim ...sicacik sevgilerimle...ellerine saglik canim ...<BR/><BR/>sicacik sevgilerimle...!!! ♥ Hasretli Lezzetler ♥ !!!https://www.blogger.com/profile/13465044613951593037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-45045511205692143622008-10-04T23:13:00.000+03:002008-10-04T23:13:00.000+03:00Merhaba, size sevgilerimle beraber etkinlik için d...Merhaba, size sevgilerimle beraber etkinlik için davetiyemi de bırakıyorum katılmanız ümidiyle, sevgiler. <BR/>PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ <BR/>shttp://porselendemlik.blogcu.com/ , <BR/>http://birdemliksohbet.blogspot.com/ ve<BR/>http://selmahlc.blogcu.com/tarafından hazırlanmıştır. <BR/><BR/>Akşam üstü sohbetine gelen dostlara, <BR/>Hanımlarla yapılan günlere, <BR/>Beş çayına gelen misafirlere, <BR/>Her biri birbirinden lezzetli tarifler<BR/><BR/>MERHABA SEVGİLİ DOSTLARIM<BR/><BR/>6 Ekim2008 (pazartesi) -19 Ekim 2008 (pazar) tarihleri arasında Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğinin Ev Sahibeliğini Ben( Birsel ve İrem )http://annekizmutfaktayiz.blogspot.comyapacağım<BR/><BR/><BR/>Siz sevgili dostlarımı ve Katılmak isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyorum. <BR/><BR/><BR/>Etkinliğimize ve Tarif defterlerimize birbirinden leziz tatlar kazandırmak için, İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz. <BR/><BR/><BR/>Tariflerinizi hazırladığınızda Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini Başlığını yazarak sayfanızda yayınlayıp , tarifinizin hazır olduğuna dair duyurunuzu sayfama yorum bırakarakYADA CBOXA YAZARAK bildirmenizi rica ediyorum. <BR/><BR/>En kısa zamanda sizin sayfanıza geri dönüp tarifi kopyalayıp kendi sayfamda yayınlayacağım. <BR/><BR/>elimden geldiğince tüm arkadaşlara davetiye göndermeye çalışıyorum atladığım , gözden kaçırdığım arkadaşlarım olursa şimdiden özür diliyorum buradan tekrar söylüyorum herkes davetlidir.Birsel ve İremhttps://www.blogger.com/profile/04788182433352678307noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-72471510284050655922008-10-04T22:30:00.000+03:002008-10-04T22:30:00.000+03:00ellerıne saglık canım cok guzel gorunuyor sevgıler...ellerıne saglık canım cok guzel gorunuyor sevgılerımle..banu kırmızıgülhttps://www.blogger.com/profile/11911825608418912642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-46066559407932176842008-10-04T21:36:00.000+03:002008-10-04T21:36:00.000+03:00Cok severim. Cok nefis görünüyor, ellerinize sagli...Cok severim. Cok nefis görünüyor, ellerinize saglik. Sevgiler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-80132438019609879372008-10-04T15:24:00.000+03:002008-10-04T15:24:00.000+03:00Dilekciğim, domates, biber hazır. Birazdan yapacağ...Dilekciğim, domates, biber hazır. Birazdan yapacağım ama sana birşey danışmak istiyorum. Bıçakla havasını almak ne demek? Nasıl alacağımı bilemedim. Pek konserve hazırlamış biri değilim de cahilliğimi mazur gör lütfen.<BR/><BR/>cevaplarsan sevinirim.<BR/><BR/>sevgiler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-17203047262662960852008-10-04T13:22:00.000+03:002008-10-04T13:22:00.000+03:00Ellerine sağlık Dilek, hiç duymamıştım domates tur...Ellerine sağlık Dilek, hiç duymamıştım domates turşusunu.. Aspirinin fonksiyonunu da çok merak ettim..aslı'nın mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/11967092061757607688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-39424168441986089702008-10-04T12:59:00.000+03:002008-10-04T12:59:00.000+03:00Bizde balkan göçmeniyiz bu güzel turşuyu annemler ...Bizde balkan göçmeniyiz bu güzel turşuyu annemler öncelerde çok yaparlardı...Şimdi tarifi görünce eskilere gittim...Tadı gerçekten harikadır...Ellerine sağlık arkadaşım...<BR/>Sevgiler...Gönülünce Lezzetlerhttps://www.blogger.com/profile/05326908579738554071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-23046571186357574832008-10-04T11:37:00.000+03:002008-10-04T11:37:00.000+03:00Efendim merhabalar... Domates turşusu tarifinizi a...Efendim merhabalar... Domates turşusu tarifinizi aldım uygulatacağım bizim çocuklara... Benimde ultra mega tariflerim var buna benzer. Beklerim blokuma :) Blokumda çay ve instat kafe ücretsiz olarak dağıtılıyor..<BR/>Sevgiyle kalınız :)Blogen Ust@https://www.blogger.com/profile/12203777010567233737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-73994005657208098882008-10-04T11:34:00.000+03:002008-10-04T11:34:00.000+03:00harika..Ben de deneyeceğim. Daha önce bir arkadaşı...harika..<BR/><BR/>Ben de deneyeceğim. Daha önce bir arkadaşımızda yemiş bayılmıştım. Demek böyle birşeymiş yapımı..<BR/><BR/>Ellerinize sağlıkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5822047236443013940.post-52641739751403226802008-10-04T11:10:00.000+03:002008-10-04T11:10:00.000+03:00Bende domates konservesi yaparım fakat kırmızı dom...Bende domates konservesi yaparım fakat kırmızı domatesin turşusunu ilk defa duydum. Değişik bir lezzet<BR/>Ellerinize sağlıkşeker pastahttps://www.blogger.com/profile/09513171327745357903noreply@blogger.com